Løftesystemer fra JET Tools

1 vare(r)

pr. side

JETs løftesystemer dækker over både manuelle og elektriske hejsesystemer med kapaciteter der strækker hele vejen fra ¼ ton til 20 tons. Her i kategorien Løftesystemer finder du både taljer (blandt andet wire skraldetaljer, træktaljer, elektriske taljer, kædetaljer med mere), bjælkeklemmer, løbekatter og mere.

De wireskraldetaljer og træktaljer du finder under kategorien inkorporerer industrielle designs, og gør dem ekstremt velegnet til at sænke, strække eller trække tunge læs. Disse taljer er tilgængelige i adskillige styrker og kapaciteter, og de er produceret med let, forzinket stål for at modstå rust så effektivt som muligt. Alt i alt er det nogle effektive og optimerede værktøjer, som du kan læse mere om under kategorien ”Wireskralde- og træktaljer”.

Under kategorien ”Taljer” finder du endnu flere hejsesystemer fra JET. Både elektriske taljer, kædetaljer og Løftestænger finder du også her, alt sammen i den kendte og berømte JET-kvalitet. I over 50 år har professionelle industrifolk regnet med JET til at levere de sikreste og mest holdbare kæde- og stang taljer til at hjælpe dem med deres løft, træk og holdning. Så hvis du leder efter en hånd-opereret kædetalje, en løftestang eller lignende løftesystemer så kig under kategorien her på siden. Taljerne kommer med features som f.eks. overbelastnings-beskyttelse og kvalitets kroge, så har JET de rette produkter til dig.

Vi har også alt i tilbehør til dine løfte-/hejsesystemer – både mange slags bjælkeklemmer og manuelle / elektriske løbekatte. Bjælkeklemmerne kommer i et bredt udvalg af løftekapaciteter, fra 1 til 5 tons, og kan akkommodere bjælker med tykkelser op til 38,1 cm (15”). Hver klemme kæbe er designet til at fordele vægtbelastningen optimalt, og er nem at justere så de passer til så mange forskellige bjælker som muligt.

Disse hejsesystemer er førende inden for området, med ledende industri- og sikkerhedsteknologi. Disse er simpelt hen nogle af de sikreste og mest slidstærke hejse- og løfte værktøjer på markedet.

Læs mere
Læs mindre