Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Håndlygter & Lommelygter

LED lommelygter, LED stavlygter og LED pandelamper af høj kvalitet

Lamperne har forskellige lysstyrker og størrelser til både inden- og udendørs brug. Belysningen fra lamperne giver et optimalt arbejde på alle tidspunkter af døgnet. Dorch & Danola tilbyder et stort udvalg af arbejdslamper fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt MareldMilwaukeeBosch og mange flere.

LED lommelygter

Vores udvalg af LED lommelygter spænder vidt, fra de helt små lygter til nøgleringen til store store stavlygter, som kræver en ret stor lomme. Lystyrken for de forskellige modeller varierer stort set i takt med lygternes størrelser. Som bekendt er lysdioder overordentlig økonomiske hvad strømforbrug angår og på flere af modellerne kan man ydermere regulere lystyrken til det gældende behov og dermed forlænge batteriets levetid yderligere.

LED pandelamper

Vi har et lidt mindre, men godt udvalg af praktiske LED pandelamper, som naturligvis har den åbenlyse fordel, at man har hænderne fri til, at udføre de ting man skal. På LED pandelamperne kan man, ligesom på de fleste af lommelygterne, regulere lystyrken efter behov or dermed spare på batteriet.

Lær mere om de forskellige LED lommelygter og ditto pandelamper i produktbeskrivelserne.

Lamper der dækker ethvert behov

Vi har et godt udvalg af LED lommelygter, LED stavlygter og LED pandelamper af høj kvalitet. Lygter og lamper kommer i mange forskellige størrelser og med mange forskellige lystyrker så de flestes behov kan dækkes.