Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Forlængerledninger, Kabelsæt & forgrenere

Professionelle forlængerledninger og forlængerkabler med jord

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af forlængerledninger og forlængerkabler, som kan være en nødvendighed som din strømkilde til dine elektriske apparater. Vi har forlængerledninger og forlængerkabler fra enerkendte brands, heriblandt Stanley.  

Forlængerledninger med jord 230 volt

Vi tilbyder 230v forlængerledninger af høj kvalitet til både indedørs og udendørs brug. Forlængerledningerne fås i flere længder, enten med enkelt stik eller stikdåse med 3 stik. Forlængerledningerne er 3x1,5 mm2 og kan derfor bruges til kraftigt elværktøj.

Forlængerkabler med jord 400 volt

Vi tilbyder 400v forlængerkabler i professionel kvalitet. Forlængerkablerne fås i længderne 10 og 25 meter, er fremstillet af 5x1,5 mm2 og er derfor velegnet til tvangsblandere og andet kraftigt elværktøj.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring forlængerkabler eller har du andre spørgsmål om værktøj er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.