Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Kinpex

Knipex kampagne

Knipex er navnet på kvalitetstænger. Virksomheden blev etableret i Tyskland tilbage i 1882 af Carl Gustav Putsch. Selvom virksomheden har eksisteret siden 1882, var det først i 1942, at Putsch udvikler og registrerer KNIPEX brandet. Innovation har længe været et fokuspunkt på Knipex. Det er vigtigt for dem og deres videreudvikling, at de altid kan følge med deres kundekredse, og hvad de har brug for. Knipex har nu ikke længere kun tænger, men også andre relaterede produkter. 

Knipex sortiment

Her hos Dorch & Danola tilbyder vi en stor del af Knipexs sortiment. Du finder blandt andet bindetænger, kombinationstænger og skævbidere. Der er noget til alle behov, du måtte have, uanset om du bare skal have skiftet et stykke værktøj ud, eller du har brug for noget, du endnu ikke ejer. Knipex har dét du har brug for, i god kvalitet og til en særdeles rimelig pris. 

<h3 ">Tænger til ethvert behov

Det kan være du har behov for en enkelt specifik tang, eller måske du i stedet har brug for et lille udvalg, så kan du med fordel kigge på et af deres tangsæt. De kommer i enten et sæt med vandpumpetænger eller et sæt med 3 forskellige slags tænger. 

Afisoleringstang

Måske du skal have sat en ny lampe op, installeret hvidevarer eller måske installeret en stikkontakt. Så kan du med fordel investere i en afisoleringstang. Så kan du gøre det så nemt for dig selv som muligt, når du skal have det strømledende materiale frem i en ledning, så du kan skabe en ny forbindelse. Her kan du f.eks. bruge en selvindstillelig afisoleringstang.