Fyld værktøjskassen med Metabo - Gode priser, stort udvalg

1 til 48 af 158

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Du kan roligt fylde værktøjskassen med Metabo

Der er nemlig masser af penge at spare på Metabos stærke maskiner, der er kendt for deres holdbarhed.

Vi har stablet endnu et knaldgodt kampagne-tilbud på benene til dig, der elsker godt værktøj. Her finder du et stort udvalg af Metabo-maskiner, der kan give stor glæde, når nye projekter skal kreeres eller huset trænger til en renovering. Og der er udvalg til at fylde hele din værktøjskasse godt ud.

I 1923 produceredes den første håndboremaskinen af en tysk mand. Denne maskine skulle vise sig at være begyndelsen på Metabos fortsatte succes. Siden håndboremaskinen i 1923 er der sket meget for Metabo. I dag er de kendt for deres stærke maskiner, der kan holde til lidt af hvert.

Vi har givet en stor bunke Metabo-maskiner og tilbehør en masse udsalgspriser. Så der er rig mulighed for at spare rigtig mange penge, hvis du vil have fingre i noget ægte tysk kvalitet. Samtidig får du mulighed for at få gratis fragt, når du køber en maskine fra Metabo. 

Gratis fragt, når du køber en udvalgte maskine fra Metabo

Lige nu får du oven i købet gratis fragt, når du køber en udvalgt Metabomaskine. Når din indkøbskurv indeholder mindst én udvalgt maskine fra Metabo, sender vi den og alt andet grej fra Metabo fragtfrit, uanset om det er beskyttelsesbriller, bitsæt, bor eller andet. Så længe det er fra Metabo.
Hvis du putter andet end Metabo i kurven, kommer der fragtgebyr oveni.

Tilbuddet om fragtfri levering gælder, når du bestiller til hjemmelevering eller erhverv (altså ikke levering til pakkeshop), og uanset hvor stor din pakke er. Pallevarer inkluderet.

Læs mere
Læs mindre