Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Lim tilbehør

Lim

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af værktøj, maskiner til private og til industribrug samt diverse forbrugsmaterialer. Vi har stor erfaring med salg af førnævnte produkter, og tilbyder gerne råd og vejledning, når du skal investere i for eksempel en maskine.

Udover maskiner og værktøj, tilbyder vi også produkter som almindeligvis vil være at finde på et værksted, for eksempel lim. I vores sortiment finder du blandt andet sekundlimkontaktlimlimpistoler m.m.

Limpåsmørere

Limpåsmøreren er et manuelt redskab, der muliggør en flot og fuldkommen jævn påsmøring af samtlige lime. De bruges med fordel overalt, hvor større overflader skal påsmøes lim eller klæbemidler. Til en limpåsmøre skal der bruges en såkaldt valse, hvor der både findes gummivalse, svampevale eller Spec PU valse. 

Limpåsmøre og tilbehør

Ho Dorch & Danola findes et mindre, men godt udvalg af limpåsmøre og tilbehør til netop dit behov. Vi tilbyder produkter i allerhøjeste kvalitet, så dit arbejde udføres på bedst mulig vis. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige fugemasse, lim og tape eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.