Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sikkerhedssko

Komfortable sikkerhedssko af bedste kvalitet

Sikkerhedsko herre

Hele vores sortiment af sikkerhedssko får i herrestørrelser. Sikkerhedsskoene som fås både i klassiske og mere moderne designs er alle fremstillede af slidstærke kvalitetsmaterialer, som sikrer god komfort og lang holdbarhed. Tåværn og sømværn er enten fremstillet af stål, karbon eller ultrastærke fibre, som alle yder god beskyttelse.

Sikkerhedsko dame

Størstedelen af voressikkerhedssko fås også i damestørrelser og har naturligvis de samme gode komfort- og sikkerhedsmæssige egenskaber, som herreskoene. I sidetitler og produktbeskrivelse kan du læse hvilke størrelser vi kan tilbyde.


Fodtøjet i vores sortiment er i overenstemmmelse med de relevante krav i EN ISO 20345 test.

Sikkerhedssko til dit behov

Vi tilbyder stort udvalg sikkerhedsfodtøj, gummistøvler og træsko af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. I vores sortiment finder du sikkerhedsfodtøj og andet arbejdsfodtøj fra EltenBrynjeDunlopTretornSika og flere andre producenter, som er kendt for, at fremstille komfortabelt fodtøj af høj kvalitet.

Derudover tilbyder vi komfortable arbejdsstrømper med svedtransporterende egenskaber og en række forskellige Brynje indlægssåler, som med deres støttende og isolerende egenskaber yderligere kan forbedre dine fødders komfort.

Råd og vejledning

Du er altid velkommen til at prøve vores forskellige modeller i vores håndværkerbutik for at se, hvilken der passer bedst til dine behov, og vores personale giver gerne kompetent og grundig rådgivning omkring valg af sko. Desuden er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål enten via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Dette både med spørgsmål om værktøj eller når det gælder det korrekte fodtøj til arbejdssituationer. Vi har udvalget - så skal du bare finde den rette model.