Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sikkerhedsstøvler

Sikkerhedsstøvler af læder eller mikrofiber

Godt udvalg af komfortable sikkerhedsstøvler af høj kvalitet. Sikkerhedsstøvlerne er på behørig vis sikret med sømværn og tåværn i dertil godkendte materialer. mange af sikkerhedstøvlerne er fremstillet i kraftigt kvalitetslæder, som med den rigtige vedligeholdelse, læderfedt m.m., vil være vandafvisende og holde i lang tid. Alle modeller er naturligvis udstyret med kraftige skridhæmmende såler og vi har også sikkerhedstøvler med foer til de ekstra kolde dage.

Lær mere om de enkelte sikkerhedsstøvlers egenskaber i produktbeskrivelserne.

Sikkerhedssko til dit behov

Vi tilbyder stort udvalg sikkerhedsfodtøj, gummistøvler og træsko af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. I vores sortiment finder du sikkerhedsfodtøj og andet arbejdsfodtøj fra EltenBrynjeDunlopTretornSika og flere andre producenter, som er kendt for, at fremstille komfortabelt fodtøj af høj kvalitet.

Derudover tilbyder vi komfortable arbejdsstrømper med svedtransporterende egenskaber og en række forskellige Brynje indlægssåler, som med deres støttende og isolerende egenskaber yderligere kan forbedre dine fødders komfort.

Råd og vejledning

Du er altid velkommen til at prøve vores forskellige modeller i vores håndværkerbutik for at se, hvilken der passer bedst til dine behov, og vores personale giver gerne kompetent og grundig rådgivning omkring valg af sko. Desuden er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål enten via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40. Dette både med spørgsmål om værktøj eller når det gælder det korrekte fodtøj til arbejdssituationer. Vi har udvalget - så skal du bare finde den rette model.