Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Arbejdsbukke

Arbejdsbukke - Når du mangler en smule højde

Arbejdsbukken kan være en kæmpe hjælp for dig, der lige har brig for et par ekstra centimeter for at kunne udføre din arbejdsopgave. Arbejdsbukkene fås i forskellige materialer f.ks. aluminium og glasfiber. Den er let at rengøre og kræver mininal vedligeholdelse og tåler en masse slid. En arbejdsbuk kaldes også for en håndværkerskammel og har kraftige fødder i slidstærk plast sikrer stabilitet. Desuden er den udstyret med en ekstra bred skammel giver større topplade og større arbejdsområde.

Arbejdsbukke til dit behov 

Hos Dorch & Danola findes et stort udvang af arbejdsbukke til den professionelle håndværker og til private. Vi tilbyder arbejdsbukke fra nogle af de mest anerkendte brands, JUMBOStanley og Luna. Var det ikke lige en arbejdsbuk, du var på udkig efter, så tilbyder vi dig også andre typer stiger, heriblandt wienterstigermultistigerskydestiger m.fl.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af stiger eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.