Makita - El-værktøj - Buskryddere

Filter

4 vare(r)

pr. side

Har du tilvoksede græsområder, buskadser eller lave vækster, der godt kunne trænge til en kærlig hånd? Så bør du overveje en buskrydder. Buskrydderen er mere robust og stærkere end græstrimmeren, så den kan tilgodese tættere vegetation. Dette giver dig mulighed for at trimme græs, rydde lave vækster, krat og buske samt udtynde mindre træer alt sammen fra én maskine. Hos Dorch & Danola er du sikker på at finde et stort udvalg af buskryddere som afdækker alle tænkelige behov. Herunder vil du få flere detaljer omkring vores forskellige buskryddere, så du har de bedste forudsætninger for at finde en maskine tilpasset dine krav. Hvis du i forvejen ejer en buskrydder, så kan vi foretage reparationer fra vores serviceværksted. Du kan altid kontakte os på telefon eller mail, hvis du har nogle spørgsmål.

Hvad er en buskrydder?

Buskrydderen er det oplagte værktøj til mange forskellige typer havearbejde. Modsat græstrimmeren har denne maskine en fast og ikke buet stang. Dette gør, at alt kraften fra motoren overføres til snøren eller klingen. Med mulighed for at benytte både trimmersnøre og klinger får du en maskine, der kan bruges til all-round havebrug, uanset om du er i haven, i sommerhuset eller i skoven. Det er eksempelvis et velvalgt værktøj, hvis du har store arealer med græs, der skal holdes nede, eller hvis du har buske og mindre træer, der skal beskæres. En buskrydder med 3- eller 4 tandsklinge er det rette valg, hvis du skal foretage grovere arbejde i haven. Dette kunne være ryddelse af krat, brændenælder, tidsler, små buske og træer. Alle disse opgaver løser maskinen uden problemer.

Hvis du sætter en trimmersnøre i buskrydderen, så vil du få en effektiv maskine, som rydder græs i de områder, hvor din plæneklipper ikke kan komme til. Skal du bruge et værktøj til at rydde større grene og træer, så er det muligt at påsætte en savklinge på buskrydderen. Med en buskrydder behøver du derfor ikke at investerer i en masse maskiner, fordi du får én maskine, der håndterer mange forskelligartede opgaver.

Buskrydder - Akku eller benzin?

Inden du køber en buskrydder, så skal du gøre op med dig selv og spørge dig selv, hvilke behov har jeg. Vi har modeller i akku eller benzin og med 2 takts eller 4 takts motor. Den traditionelle buskrydder benytter typisk blandingsbenzin, hvilket betyder, at du skal være opmærksom på at få blandet olie og benzin, inden det tilsættes i benzintanken. Benzin buskryddere med 2 takts har en hurtig motor, som vil være velegnet til de fleste. Maskinen vil være mindre kraftig og en smule mere støjende i forhold til andre modeller, men det er ligeledes den billigste. Den er oplagt, hvis din maskine skal bruges i et begrænset omfang. 4 takts benzin buskryddere har en motor mere lig en plæneklipper. Motoren er længere tid om at komme i omdrejning, men har mere kraft når den kommer i gang. Maskinen er mere støjsvag end 2 takts modellen.

Hvis du skal have en meget støjsvag maskine, som opfylder 4 takts modellens ydeevne, så bør du vælge en Akku maskine. Her får du en maskine, der er ergonomisk, miljøvenlig og økonomisk. Den kræver meget lidt vedligeholdelse, og du skal blot oplade batteriet inden brug. Vores Akku modeller er dyrere end benzin modellerne, fordi de er mere støjsvage, økonomiske og miljøvenlige. Det er derfor velegnet, hvis du søger en slidstærk maskine til regelmæssig brug.

Vi foretager service på din buskrydder

Hvis du i forvejen er indehaver af en buskrydder, som godt kunne bruge en kærlig hånd, så tilbyder vi reparations-service. Vi har et stort udvalg af reservedele og kan derfor få din maskine til at fungere på kort tid. Hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring vores service eller vores produkter, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller sende en mail til info@dorchdanola.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere
Læs mindre