Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Excenterslibere & rotationsslibere, Makita

Søger du en pålidelig og effektiv løsning til dine slibeopgaver, går du ikke galt i byen med en Makita excentersliber. Makitas værktøjer er kendt for deres høje kvalitet, præcision, pålidelighed og ergonomiske design. De er lette at arbejde med i længere tid ad gangen og har den perfekte kombination af præcision og brugervenlighed. Disse egenskaber gør Makita excentersliber til det perfekte værktøj for både professionelle og gør-det-selv entusiaster.

Makita excentersliber: En kompakt tilføjelse til værktøjskassen

Excenterslibere fra Makita tilbyder en ekstraordinær slibekraft og nem tilpasning af hastigheden, hvilket gør den til det ideelle værktøj til en lang række opgaver.

Du får et stykke værktøj, der nemt kan klare opgaver som afslibning af træ, plast og metal. Du kan sågar bruge en excentersliber til at fjerne rust, lakering og meget mere.

 

Hvilken excentersliber fra Makita skal du vælge?

Dit valg af excentersliber bør afhænge af, hvilket formål du oftest skal bruge værktøjet til. Alt efter dit behov kan du vælge en excentersliber baseret på pris, kraft, størrelse eller funktioner.

Du finder et bredt udvalg af højkvalitets excenterslibere i vores sortiment. Fra den mindre, mere kompakte model, som denne Makita Excentersliber 125mm med en let vægt og en skarp pris. Til den mere kraftfulde model, som denne Makita excentersliber på 150mm, der kan klare alt fra lette poleringsarbejde og krævende slibninger.

Makita excenterslibere: Kraftfulde maskiner med høj præcision

Ligemeget hvilken excentersliber fra Makita du vælger, får du et stykke værktøj af høj kvalitet med et ergonomisk design. I vores sortiment finder du modeller i varierende størrelser og styrker, hvor de fleste modeller kommer med indbygget støvopsamler, justerbar hastighed, elektrisk bremse og et lavt vibrationsniveau.

Søger du en let og kompakt excentersliber, der gør det nemt at arbejde med mindre slibeopgaver i svært tilgængelige steder, er vores Makita Excentersliber BO5031J det oplagte valg.

 

Makita: en producent du kan stole på

Makita er en verdensomspændende producent, der udmærker sig ved en utrolig høj kvalitet i alle deres modeller – fra de billige til de dyre. Med over 100 års erfaring og et 100% fokus på udvikling og design, producerer de værktøj af højeste kvalitet.

Hos Dorch og Danola har vi et bredt udvalg af Makita excenterslibere, der passer til forskellige behov og budgetter. Uanset hvilken Makita excentersliber, du vælger, kan du være sikker på, at du får et pålideligt, præcist og holdbart værktøj.

 

Råd og vejledning hos Dorch & Danola 

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af slagnøgle eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.