Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Makita - Vinkelslibere

Makita vinkelslibere er kendt for deres effektive og kraftfulde motorer samt smarte funktioner som; blød opstart, 'Kick Back' og anti-genstartsfunktion. Effekter som disse øger sikkerheden og forlænger driftstiden for arbejdet med vinkelsliberen.

Vælger du at investerer i en vinkelsliber fra Mikita får du et alsidigt værktøj i topkvalitet, der ikke bare holder lang tid, men også sikre god finish hver gang. Med et lavt vibrationsniveau, en hurtig bremse og et smalt design giver vinkelsliberen fra Mikita dig et godt greb til udførelsen af et bredt udsnit af arbejdsopgaver. 

En vinkelsliber gør det muligt at skære, slibe og polere, og findes i forskellige modeller til hvert behov både med og uden støvsuger. 

 

Hvorfor vælge en vinkelsliber fra Makita?

Makita er kendt for deres holdbarhed og langvarige ydeevne - og vinkelsliberen fra Mikita er ingen undtagelse. De er bygget af kvalitetsmaterialer og kan derfor modstå hårde arbejdsforhold Med en robust konstruktion i et lækkert design kan du være sikker på, at din Makita vinkelsliber vil være en pålidelig partner i mange år fremover.

Invester i en Makita vinkelsliber i dag og oplev kvaliteten, præcisionen og pålideligheden, som Makita er kendt for. Dorch & Danola er din pålidelige kilde til Makita-værktøj, og vi er dedikerede til at levere værktøj af høj kvalitet, der opfylder dine forventninger og krav.

Udvalgte modeller i vores sortiment

Opdag Dorch & Danolas brede udvalg af Makita bajonetsave, der kombinerer kraft, præcision og holdbarhed. Makita er kendt for at producere værktøj af høj kvalitet, og deres vinkelslibere er ingen undtagelse.

 

Makita vinkelsliber 18V

Makita DGA518ZU er en af vores Makita vinkelsliber 18v modeller. Denne model er en yderst effektiv vinkelsliber med kulfri motor og smarte driftfunktioner som justerbar hastighed, bremse og auto-start bluetooth (AWS) til brug med støvsuger. Denne Makita vinkelsliber er beregnet til 18V Li-ion batterier, men den kan også købes hos os med ledning. 

18v vinkelsliberen er en lille vinkelsliber med 125 mm skivediameter til krævende, professionelt brug. Modellen har mange brugerfordele som: 

  • kulfri motor for længere driftstid

  • Smal kropsdesign for et godt greb

  • Justerbar hastighed i 5 trin

  • Elektronisk overbelastningssikring

 

Makita vinkelsliber 125mm

Hos Dorch & Danola har vi flere Makita vinkelslibere i 125mm. Den stærke Makita 9565CVRZ vinkelsliber på 1400 Watt med en skivediameter på 125mm er dog en af vores særligt udvalgte fra sortimentet.  Vinkelsliberen er en stærk maskine til de hårde opgaver med variabel hastighedsregulering på 2.800 - 11.000min - 1.

 

Makita vinkelsliber 230mm

Makita vinkelsliber 230mm er en stærk vinkelsliber med en motor på 2200W. Denne model anvendes hvor der stilles store krav til arbejdsopgaverne. Modellen er med overbelastningsbeskyttelse som modvirker evt. overbelastningsskader på vinkelsliberen og funktioner som blød opstart og anti-genstart, som beskytter dit el net, samt sikre at maskinen ikke genstarter efter en strømafbrydelse. Vinkelsliberen med en skivediameter på 230mm har et ergonomisk sidegreb og superflange, som sørger for at klingen ikke sætter sig fast og let kan løsnes igen. 

Uanset om du har brug for en kompakt model til lette opgaver eller en stærk motor til de mere krævende opgaver, så har Makita værktøj det rette udstyr til dig, som blandt andet inkluderer Makita boremaskine, Makita slagboremaskine og Makita excentersliber. Vælg den model, der passer bedst til dine behov og projekter, og oplev kvaliteten af Makita.

 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

 

Råd og vejledning hos Dorch & Danola 

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af vinkelslibere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.