Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Evolution - Produkter til træarbejde

Evolution værktøj til dine projekter

Hvorfor købe en sav kun til træ?: - når man nu ka' få EVOLUTION RAGE rundsave. Det unikke ved de nyudviklede Evolution rundsave i rage serien, er at de laver koldt snit. Uden varmepåvirkning eller efterbearbejdning af metallet, er det en økonomisk attraktiv metalsav, der tilmed er let at håndtere og skærer hurtigt og præcist uden støv. Du sparer tid, og der er god økonomi i at anvende en Evolution sav. Evolutions save er meget innovative produkter som slår alle rekorder på el-værktøjsmarkedet.

Alt til trædrejning og andet træarbejde

Er du også blevet bidt af det spændende felt træarbejde? Så er du måske også hoppet med på bølgen med trædrejning, eller har været på den længe? Hvor erfaren du end er inden for emnet, så har Evolution noget, der kan gøre det lidt sjovere at arbejde med træ. Evolution producerer holdbare dele til trædrejning. Det er alt lige fra det helt rette sikkerhedsudstyr til dele til din drejebænk, der kan holde til at blive brugt. 

Få råd og vejledning hos os

Er du i tvivl om, hvilke produkter der passer bedst ind i dit værksted. Det kan være svært at vælge, når der er så mange kvalitetsprodukter at vælge mellem. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere Evolution info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail [email protected], og vi vender hurtigst muligt tilbage!