Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Fuge tilbehør

Tilbehør til fugemasse

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af tilbehør til fugemasse. Vi tilbyder tilbehøret fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt ESSVE og Sydvesta, der producerer i allerhøjeste kvalitet, så netop dit behov dækkes. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Fugepind

Fugepinden bruges til at trykke og glitte fugemassen på plads i fugerne for at opnå glatte og jævne fuger. For at lette arbejdet skal fugepinden dyppes i sæbevand inden brug. 

Skumpistol

En skumpistol bruges til påføring af PU- og Byggeskum i dåser med ventil eller gevindfatningen. Pistolen gør det nemmere at påføre skummen de rette steder for at opnå de mest optimale resultat. 

Fugepapir

Et fugepapir er et klisterbånd af papir med belægning af gummi arabicum, der bruges til at sammeholde finer. Fugepapir bruges mod bevægelige bygningsdele og er for at pudsen ikke binder på en bevægelig del. Ved brug af hz fugepapir, vil revne kunne kontrolleres, og når bygningsdel er udtørret og stabil, kan denne lukkes senere med akryl-fugemasse.

Fugepapir hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af fugemasser, lim og tape fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt ESSVERolibaDanaGorilla og mange flere. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige fugemasser, spartelmasser, lim og tape. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige fugemasse, lim og tape eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.