Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Fugeskum & tilbehør

Fugeskum

Der findes mange forskellige fugeprodukter. Fugeskum kaldes også PU-skum og nogle af varianterne af fugeskum, kan bruges både udvendigt og indvendigt. Fugemasse er ikke egnet som fugemasse på områder, hvor der vil være meget fugt. Det skyldes at fugeskum suger al fugt til sig. Fugeskum skal også beskyttes mod sollys, da det ikke tåler UV-stråler, men tilgengæld er det praktisk til tætning af huller og sprækker, da det ekspanderer hurtigt. Fugeskum kan endvidere anvendes til f.eks. isolering. 

Fugeskum hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes der et udvalg af fugeskum til forskellige arbejdsopgaver. Vi tilbyder fugeskum fra ESSVE, der leverer produkterne i høj kvalitet. Var det ikke lige fugeskummen, du var på udkig efter, så har vi også andre typer fugermasse.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige fugemasse, lim og tape eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.