Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Afdækning

Universal inddækninger

Det kan være svært at få tagsten, tagplader og lignende helt tæt omkring gennemføringer i taget. Derfor anvendes inddækninger til skorstene, vinduer, kviste samt ved sammenføjninger af bygningsdele og ved brandkamme. Det er nemt at tilpasse hjørner, runde sorstene og lignende, så tagdækningen slutter så tæt på byggematerialerne og leder vandet væk. Inddækninger kan både udføres som skjulte og synlige inddækninger, alt efter om det lægger udover eller nedenunder tagplader eller tagsten. 

Taginddækninger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af taginddækninger. Vi tilbyder taginddækninger, så du ikke får vand ind i huset, selv på de mest regnfulde dage. Vi tilbyder taginddækninger i både zink-grå og rød, så det passer til dit tag uanset, hvilken farve ud har. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af tape eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.