Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Skydestiger

Skydestige

En skydestige kan indstilles i forskellige højder, hvilket gør det muligt at arbejde sikkert i mange forskellige slags højder. En skydestige består af flere enkelstiger, hvilket betyder, at du ikke behøver at flytte rundt på  hele stigen, hvis du ikke har behov for at komme længere op, end hvad en enkeltstige kan klare. En skydestige er let at transportere, hvilket er attraktivt for både gør-det-selv-folk og professionelle håndværkere, da den har samme længde som en enkeltstige, når den skydes sammen. 

Skydestiger til dit behov 

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af combistiger til netop dit behov. Vi tilbyder skydestiger fra det mest anerkendte brand indenfor stiger og stilladser, nemlig JUMBO, der leverer i allerhøjeste kvalitet til gør-det-selv-folket og til den professionelle bruger. Var det ikke lige en combistige, du var på udkig efter, så tilbyder vi dig også andre typer stiger, heriblandt wienterstigermultistigercombistiger og mange flere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af stiger eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.