Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Trappestiger

Trappestige skab sikkerhed under dine fødder

En trappestige kan være et godt alternativ til en wienerstige grundet dens platform øverst på stigen. Stigens platform skaber en stabilitet ved brug. Den mest almindeige trappetige har et gelænder, hvilket gør, at der skabes en større sikkerhed, hvis du skal op på trappens stidste trin. Desuden er den udstyret med en bøjle på toppen, der er med til at skabe denne sikkerhed ved trappestigen. Trappestigen er fritstående, hvilket betyder, at du kan flytte stigen, hvor du har brug for den. Desuden er den let sammenfoldelig sammenlignet med stilladser.

Trappestiger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af trappestiger til netop dit behov. Vi tilbyder trappestiger fra det mest anerkendte brand indenfor stiger og stilladser, nemlig JUMBO, der leverer i allerhøjeste kvalitet til gør-det-selv-folket og til den professionelle bruger. Var det ikke lige en trappestige, du var på udkig efter, så tilbyder vi dig også andre typer stiger, heriblandt wienterstigermultistigerskydestiger m.fl.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af stiger eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.