Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Teleskopstiger

Teleskopstiger

Den sammenfoldende teleskopstige kan let nemt ligge i dit bagagerum i din bil eller på tværs af bagsæderne. Du behøver hverken en kassevogn en tagbøje eller trailer for at kunne arbejde i højderne. En teleskopstige fås helt op til 4 meter, men som hovedregel bør du anskaffe dig en teleskopstige efter den arbejdshøjde, du skal anvende den til. En teleskopstige er lettere end tilsvarende enkeltstiger og er derfor nemme at håndtere. Stød buler og malingrester kan være ødelæggende for en teleskopstige, hvilket gør, at den ikke er særlig robust og ret at rengøre. 

Teleskopstiger til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af combistiger til netop dit behov. Vi tilbyder teleskopstiger fra det mest anerkendte brand indenfor stiger og stilladser, nemlig JUMBO, der leverer i allerhøjeste kvalitet til gør-det-selv-folket og til den professionelle bruger. Var det ikke lige en teleskopstige, du var på udkig efter, så tilbyder vi dig også andre typer stiger, heriblandt wienterstigermultistigerskydestiger m.fl.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af stiger eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.