Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Donkrafte & støttebukke

Donkrafte - Værkstedsinventar

Donkrafte er en enehd, der anvendes til at løfte biler og holde dem oppe i den indstillede højde. Donkrafte er kan være nøvendige af diagnosticering og reparation af ophænget- og drivakslen, men især ved hjulskift, kan ikke ske uden en donkraft. Der findes flere forskellige slags donkrafte, heriblandt flaskedonkraft, værkstedsdonkraft eller garagedonkraft. De mest anvendte formål er at løfte biler til hjulskift eller bremseskift, da man med en donkraft nemt kan løfte bilen op. 

Donkrafte til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af garagedonkrafte til dit behov. Vi tilbyder donkrafte fra Teng Tools og Luna, der altid leverer produkter i høj kvalitet. Var det ikke lige en donkraft, du var på udkig efter, men andet løfteudstyr, så tilbyder vi også det. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af diamantskæremaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.