Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Træwienerstiger

Wienerstiger - Stabilitet under arbejde

Wienterstigen består af to enkeltstiger, som er hængslet symmetrisk i toppunktet og danner et A i udfoldet tilstand. En wienerstige er populær hos mange, da den er fritstående og kan benyttes fra begge sider til forskel fra mange trappestiger. En fritstående stige kan anvendes udendørs såvel som indendørs. Den føles stabil at stå på og så er den let at flytte uanset, hvor du skal bruge din stige. Wienerstigen er en let sammenfoldelig stige og kan være et alternativ til arbejdplatforme og mindre stilladsløsninger. 

Wienerstiger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af wienerstiger til netop dit behov i både træ og glasfiber. Vi tilbyder wienerstiger fra det mest anerkendte brand indenfor stiger og stilladser, nemlig JUMBO, der leverer i allerhøjeste kvalitet til gør-det-selv-folket og til den professionelle bruger. Var det ikke lige en wienerstige, du var på udkig efter, så tilbyder vi dig også andre typer stiger, heriblandt hejsestigermultistigerskydestiger m.fl.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af stiger eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.