Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Kabeltromler

Kabeltromler med jord og automatiske kabeloprullere

Kabeltromler og kabeloprullere gør det langt nemmere for dig at få styr på dine kabler. Har du brug for en længere ledning, er en kabeltromle det rette valg for dig, da du kan få en lang ledning, der er gemt væk på en nem og effektiv måde. Dorch & Danola tilbyderet udvalg af kabeltromler fra de mest anerkendte brands, heriblandt Festool

Kabeltromler med jord

Kabeltromlerne er fremstillet i kraftige materialer der sikrer god holdbarhed. Kabeltromlerne har 4 udtag og fås med enten 25 meter eller 40 meter lang 3x1,5 mm2 ledning. Kabeltromlerne er velegnede til brug af kraftigt el-værktøj, men husk at rulle ledningen ud ved høj belastning.

Automatsike kabeloprullere

Kabeloprullerne er fremstillet af kvalitetsmaterialer og har beslag til montering op væg eller i loft. Kabeloprullerne fås med ledninger i flere forskellige dimensioner og længder. Husk at det er vigtigt, at rulle ledningen ud ved høj belastning.

Lær mere om kabeltromlernes og kabeloprullernes tekniske egenskaber i produktbeskrivelserne

Kabeltromle og kabeloprullere til dit behov

Vi tilbyder traditionelle kabeltromler af professionel kvalitet til brug på byggepladser indendørs og udendørs. Endvidere har kan vi tilbyde automatiske kabeloprullere til brug på autoværksteder og lignende.

Har du spørgsmål til produkterne på hjemmesiden eller i forbindelse med dit køb, er du velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40, eller email [email protected]. Vores fagfolk sidder klar til at hjælpe dig.