Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Stiger

Stiger - Stort udvalg hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola forhandler vi stiger fra flere forskellige leverandører, bl.a. JUMBO, Stanley og Luna. Din arbejdshøjde, underlag, adgangsforhold kan være forskellig og derfor er det helt essentielt, at du har den rigtige stige for at løse din opgave sikkert. For at træffe den korrekte beslutning om valg af stige, afhænger af de opgaver, du skal udføre. Er dine opgaver varianrende kan du f.eks. vælge en skydestige, wienterstige eller en multistige

Herunder kan du læse nærmere om de stiger, der findes i denne katagori. 

Arbejdsbukke

Arbejdsbukken kan være en kæmpe hjælp for dig, der lige har brig for et par ekstra centimeter for at kunne udføre din arbejdsopgave. Arbejdsbukkene fås i forskellige materialer f.ks. aluminium og glasfiber. Den er let at rengøre og kræver mininal vedligeholdelse og tåler en masse slid.

Wienerstiger

Wienterstigen består af to enkeltstiger, som er hængslet symmetrisk i toppunktet og danner et A i udfoldet tilstand. En wienerstige er populær hos mange, da den er fritstående og kan benyttes fra begge sider til forskel fra mange trappestiger. En fritstående stige kan anvendes udendørs såvel som indendørs. Den føles stabil at stå på og så er den let at flytte. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af stiger eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.