Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Lager- & værktøjsskabe

Et værktøjsskab giver overblik og orden 

Har du hundredevis af stykker værktøj og kan du ikke overskue rodet? Værktøjsskabe er til opbevaring af værktøj - og tilbehør, som skaber overskuelighed og orden. 

Stort udvalg af værktøjsvogne

Har du værktøjet, men ikke noget sted at opbevare det? Værktøjsvogne kan holde til lidt af hvert, og er udstyret med skuffer og hjul. Nogle af modellerne er udstyret med et arbejdsbord på toppen, for ekstra mulighed for opbevaring. Særligt små genstande som for eksempel søm, skruer, rundstokke e.l. kan nemt blive væk, hvis du ikke har mulighed for at opbevare dem praktisk. 

Værkstedsinventar hos Dorch & Danola

Mangler du inventarer til dit værktsted for at skabe overblik og orden over dit værktøj? Så er du kommet til den rette kategori. Vi tilbyder værkstedsinventar fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt FestoolRaacoTeng ToolsScheppach og mange flere. Vi har alt til værkstedet fra arbejdsstationer, skuffer og skabe til orden til transportudstyr til stort og småt værktøj. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af værkstedsinventar eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.