Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Combistiger

Combistige

Kombistiger kan typisk kombineres således, at du har en wienerstige, en skydestige og en enkeltstige i én stige. Kombistigen er i stigende grad blevet langt mere popurlær hos både gør-det-selv-folket og den professionelle håndværker, der har mange forskellie arbejdsopgaver og forskellige milj'er. Kombistigen kan dække behovet for at købe flere stiger til forskellige arbejdsopgaver, så du kun behøver en stige. Kombistigerne findes i aluminium og træ. Kombistigerne af træ er mere stive end aluminiumsstiger, men tilgengæld er aluminiumsstigen langt nemmere at gøre rent. 

Combistiger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af combistiger til netop dit behov. Vi tilbyder combistiger fra det mest anerkendte brand indenfor stiger og stilladser, nemlig JUMBO, der leverer i allerhøjeste kvalitet til gør-det-selv-folket og til den professionelle bruger. Var det ikke lige en combistige, du var på udkig efter, så tilbyder vi dig også andre typer stiger, heriblandt wienterstigermultistigerskydestiger m.fl.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af stiger eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.