Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Palleløftere & -vogne

Palleløfter

En palleløfter/pallevogn er det rette redskab, hvor der er behov for at løfte og trandsportere paller og godt skker, da det foregår en lav højde. Der findes mange forskellige palløfter. Der finds både de almindelige palløfter og nogle palløfter med specielle behov. Der findes f.eks. rustfrie og galvaniserede palleløfter til rene og våde miljøer, hvor der kræves en høj hygienestandard. Desuden findes der også palløgtere med forskellige gaffellængder og typer, samt palleøftere med ekstra stor løftekapacitet. 

Sakseløftere

En sakseløfter kan fungere som et ergonomisk højdejusterbar arbejdsbord og mulliggør håndtering af gods i lidt større højder. 

Palleløftere til dit behov

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af palleløfter af den bedste kvalitet. Alle vores produkter er nøje udvalg for at sikre den bedste og højeste kvalitet for alle vores kunder. Vi har masser af erfaring inden for branchen og sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette palleløfter til dit behov.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af palløftere og sakseløftere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.