Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tagstiger & trin

Tagstige

Med en tagstige er det muligt at arbejde i en behagelig, sikker og stabil position på en skrå tagvæg. Tagstigen er kendetegnet ved, at det er en forhøjet enkelstige med en tagtygbøjle for enden af stigen. For at vælge den korrekte stige, er det vigtigt at kende arbejdsposotionen og arbejdsaerealet, for at finde den rigtige størrelse tagstige. Trinene på tagstigen skaber en sikkerhed og stabilitet, da de er lagt yderligt på vangerne og derfor bør du anvende en tagstige i stedet for en enkeltstige. 

Tagstiger til dit behov 

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af combistiger til netop dit behov. Vi tilbyder tagstiger fra det mest anerkendte brand indenfor stiger og stilladser, nemlig JUMBO, der leverer i allerhøjeste kvalitet til gør-det-selv-folket og til den professionelle bruger. Var det ikke lige en tagstige, du var på udkig efter, så tilbyder vi dig også andre typer stiger, heriblandt wienterstigermultistigerskydestiger og mange flere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af stiger eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.