Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Stilladser

Stillads

Under denne kategori finder du stilladser. Dorch og Danola har et bredt udvalg af stilladser til de fleste formål. Alle produkterne er af professionel kvalitet. Vi bestræber os på at have stilladser i forskellige størrelser, da det er vigtigt at have det korrekte stillads så opgaven kan løses sikkert.

 

Herunder kan du læse mere om de produkter der findes i denne kategori.

Foldestillads

Alle Dorch & Danolas foldestilladser er fra JUMBO, som er af rigtig god kvalitet, da bl.a. de ekstra kraftige 125 mm hjul giver en stor slidstyrke. Foldestilladser er kendetegnet ved at der på midten af stilladset, er en lås. Ved aktivering af låsen kan, stilladset nemt sættes op og pilles ned igen.

Rullestillads

Hvis du ofte arbejde i højden og er træt af at stå på en stige uden ret meget armbevægelse? Så er et Rullestillads en godt alternativ. Rullestilladset har en stabil platform og større flade, som du kan bevæge dig på når du arbejde. Rullestilladset kan nemt og hurtigt flyttes på pga. af dens hjul. Hjulene har selvfølgelig bremsefunktion. Alle vores rullestilladser er fra JUMBO.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af diamantskæremaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.