Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Kemiske artikler

Kemiske produkter 

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af træolier, lak, pleje og kemi. Vi tilbyder disse produkter fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt BorupCRC og mange andre. Vi producerer vi vores egne olier til træpleje. Find olier til pleje og den sidste finish. Stort udvalg i afrensning, olie, lak og pleje til træ.

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Skærevæske

Skærevæsken er beregnet til brug ved de fleste typer af generelt forekommende skære- og slibeopgaver i højt- og lavtlegeret stål, aluminium og kobber. Skærevæsken giver en stabilt smørende emulsion med god rustbeskyttelse og god evne til at udskille lækolie. Ved skærende bearbejdning af metaller har skærevæsken til opgave at køle, smøre og rustbeskytte. Hvor der først og fremmest kræves køling, bør man bruge emulsioner eller opløsninger med vand. Skærevæsken er en biostabil, emulgerbar skæreolie baseret på højtraffineret mineralolie med slitagenedsættende og filmforstærkende tilsætningsmidler. Skærevæsken har god evne til at udskille lækolie. Dens høje biostabilitet giver lang levetid og dermed lavere bortskaffelsesomkostninger.

Renseservietter

renseservietter universal er rengøringsklude specielt udviklet til inden- og udendørs brug. Håndrense vådservietterne bruges til at fjerne uhærdet lim, ikke hærdet fugemasse som f.eks. silicone, PU og MS, samt skum, maling, snavs, fedt og olie.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige træolier, lak, pleje og kemi produkter eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.