Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Multistiger

Multistige - Stigen med flere funktioner

En multistige er et multiredskab, der har en lang række funktioner og det gør den dermed pratisk, hvis du ikke har så meget plads til forskellige stiger. Stigen indeholder blandet andet en arbejdsplatform, en enkeltstige og en wienerstige, så hele tre kombinationer i én stige. Nogle af stigerne i vores sortiment er udstyret med teleskopiske ben, der gør at du kan anvende stigen ved ujævn terræn uden at risikere uheld og dermed giver den høj sikkerhed under brug. 

Med en multistige har du mange forskellige stiger samlet et sted, og hvad der gør den super praktisk er endvidere dens fleksibilitet. Med en multistige har du nemlig et produkt som er foldbart og derved nemt at transportere da den fylder mindre. 

Multistiger til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af multistiger, så du får dækket dit behov helt optimalt. Vi tilbyder multistiger fra JUMBO, der leverer professionelle kvalitetsstiger. Var det ikke lige en multistige, du var på udkig efter, men en anden type stige, så tilbyder vi også et udvalg af bl.a. wienterstigerskydestiger, combistiger og mange andre. Vi anbefaler en multistige til dem, som har brug for en nem, sikker og fleksibel stige som en del af deres arbejde. Befinder du dig ofte i situationer, hvor du skal fragte stigen længere i f.eks. bil eller varevogn er en mulitistige det oplagte valg for dig.  

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af stiger eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.