Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Slagboremaskiner, Makita

Skal du bruge et kraftuldt og alsidigt værktøj med slag i, der kan klare selv de mest krævende bore- og skrueopgaver? Så er en Makita slagboremaskine det perfekte valg. 

Med en Makita slagboremaskine får du en uovertruffen kombination af kraft, effektivitet og pålidelighed, pakket ind i et ergonomisk og slidstærkt design. Makita slagboremaskiner er essentielle for både professionelle og gør-det-selv håndværkere.

 

Makita slagboremaskiner: Et værktøj i høj kaliber

Slagboremaskiner fra Makita er kendetegnet ved ekstraordinær kraft, der gør dem ideelle til en lang række forskellige opgaver. De fungerer på mange måder som en normal boremaskine, men giver små kraftfulde slag, der giver dem ekstra kraft, som du ikke får med en konventionel boremaskine. 

Med en Makita slagboremaskine kan du nemt og effektivt klare opgaver, hvor du skal bore i hårde materialer, herunder beton, fliser, mursten og andre hårde materialer. 

Du kan også anvende en slagboremaskine til at løse en lang række skrueopgaver.

Hvordan vælger du den rette Makita slagboremaskine?

Når du skal vælge en Makita slagboremaskine, er det værd at overveje, hvad du skal bruge den til, og hvor ofte du skal bruge den.

Vi har et stort sortiment af forskellige slagboremaskiner fra Makita, som hver især egner sig til forskellig størrelse opgaver. Vores udvalg varierer i pris, størrelse, kraft og funktioner, men med Makita er du garanteret et stykke værktøj af kvalitet lige meget hvilken model, du vælger.

 

Makita slagboremaskiner: Kraftfuldt kvalitets værktøj

Alle Makita slagboremaskiner er af høj kvalitet med et ergonomisk design. De er nemme at bruge, holder længe og har en fænomenal ydeevne. I vores sortiment finder du modeller i varierende størrelse og styrke, hvor de fleste af modellerne kommer med indbygget LED-lys, overbelastningsbeskyttelse og flere gear. Nogle af modellerne i vores sortiment har sågar et ergonomisk støttegreb. 

Hvis du er på udkig efter en slagboremaskine, der kan klare selv de mest krævende opgaver, kan denne Makita slagboremaskine på 18V være det oplagte valg. Med en høj slagstyrke er det en kraftfuld maskine, der virkelig kan præstere.

Søger du derimod en slagboremaskine, der kan bistå dig, når du skal hænge ting op på væggen, uden frygt for at det falder ned igen, kan du lave et solidt hul med denne Makita slagboremaskine DHP482Z.

 

Makita: En producent du kan stole på

Makita er en verdensomspændende producent, der er kendt for kvalitet. Med over 100 års erfaring og et 100% fokus på udvikling, design og produktion af værktøj, kan du stole på, at Makitas produkter er pålidelige og langtidsholdbare.

Hos Dorch og Danola har vi et bredt udvalg af Makita slagboremaskiner, der passer til forskellige behov og budgetter. Vi sørger for, at du får mest værdi for pengene. Uanset hvilken Makita slagnøgle du vælger, kan du være sikker på, at du får et pålideligt, kraftfuldt og holdbart værktøj.

 

Råd og vejledning hos Dorch & Danola 

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af slagboremaskine eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.