Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Makita - El-værktøj - Elhøvle

Leder du efter det rette stykke værktøj til at klare krævende høvle opgaver? Så er en Makita-elhøvl det helt rigtige valg. Med en elhøvl fra Makita får du en pålidelig og kraftfuld maskine med et kompakt og ergonomisk design. Du får et værktøj med en fremragende ydeevne og et robust design, der kan klare opgaver på professionelt og gør-det-selv niveau.

Makita elhøvl: Den eneste elhøvl du har brug for

Makita elhøvle er kendt for præcision og ydeevne, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at opnå et perfekt finish på alle træoverflader.

Med en elhøvl fra Makita får du et ideelt værktøj til en lang række opgaver, hvor du nemt kan omvende ru træ til en glat overflade, fjerne ujævnheder eller tilpasse træstykker.

 

Hvilken Makita elhøvl skal du vælge?

Inden du vælger en elhøvl, er det vigtigt at overveje dit behov. Hvilke opgaver skal du bruge den til? Er det professionelle slibninger, der skal gå hurtigt eller er det til lettere gør-det-selv arbejde? 

Alt efter dit behov finder du variationer i først og fremmest pris, derefter størrelse, kraft og funktioner. Makita er kendt for kvalitet, så ligegyldigt hvilken elhøvl du vælger, får du et stykke værktøj af høj kvalitet.

Vi har et bredt udvalg, hvor du med de større modeller ofte har flere funktioner og mere kraft. Overvej dit formål, og hvad du oftest kommer til at bruge elhøvlen til, og vælg en  model, der passer bedst til dette.

 

Makita elhøvl: En elhøvl med højt omdrejningstal

Alle Makita elhøvle er af høj kvalitet med et ergonomisk design, der gør dem nemme at anvende. I vores sortiment findes modeller i varierende størrelse og styrke, hvor de fleste af modellerne kommer med forskellige indstillinger for høvle-dybde og støv udskillelse.

Skal du have en alsidig elhøvl af høj kvalitet, der kan klare de fleste opgaver? Kan vi anbefale denne Makita falshøvl på 18v, som er en kompakt og kulfri elhøvl, der kan klare selv de mest krævende opgaver.

Søger du en robust og kompakt el-tykkelseshøvl, der er nem at transportere, er denne Makita Tykkelseshøvl 306mm 1650W et oplagt valg. Den kommer med et stort fremføringsbord, der giver en nem fremføring af materialet.

Er det derimod en let og handy elhøvl til en skarp pris, du søger, kan vi anbefale denne Makita elhøvl på 82mm. Maskinen har et højt omdrejningstal og giver et perfekt finish.

 

Makita: En producent du kan stole på

Makita er en verdensomspændende producent, der er kendt for kvalitet. Virksomheden er fortsat japansk, og man kan virkelig mærke den japanske omhu i fremstillingen af deres produkter. Med over 100 års erfaring og et 100% fokus på udvikling, design og produktion af værktøj, kan du stole på, at Makitas produkter er pålidelige og langtidsholdbare.

Hos Dorch og Danola har vi et bredt udvalg af Makita elhøvle, der passer til forskellige behov og budgetter. Vi sørger for, at du får mest værdi for pengene. Uanset hvilken Makita elhøvl du vælger, kan du være sikker på, at du får et pålideligt, kraftfuldt og holdbart værktøj.

 

Råd og vejledning hos Dorch og Danola

Har du andre spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af elhøvl, eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40, eller du kan fange os på mail [email protected]. Vi bestræber os på at svare på mails hurtigst muligt, men du er også altid velkommen i vores butik i Odense.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor glæder det også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.