AEG Overfræsere til brug på overflader

Filter

1 vare(r)

pr. side

Overfræsere - Værktøjet til den sidste finish

Overfræseren er et vigtigt stykke værktøj, når du skal sikre en perfekt overfladefinish i dine projekter. Overfræseren kan lave et utal af udskæringer og afslutninger på f.eks. fodpaneler, møbler m.v. Overfræseren kan bruges til at lave flotte afrundinger, profillering, falsning og affasning. 

AEG Overfræsere hos Dorch & Danola

Overfræserne her på siden er alle i samme umiskendeligt høje kvalitet. AEG lever som altid en række produkter i topkvalitet der har kunden i fokus. Det betyder at der er fokus på din komfort, og på at det resultat du får når du bruger AEGs overfræsere altid er i den bedste kvalitet. Her hos Dorch & Danola finder du et flot udvalg af overfræsere fra AEG som vi håber på og regner med, vil møde alle dine behov. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. Her udfører vi også reparationer samt har salg af reservedele.

Læs mere
Læs mindre