Axcaliber Rundsavsklinger

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Rundsavklinger fra Axcaliber 

Axcaliber-serien med CutPro, Contract og Premium TCT (Tungsten Carbide Tipped) cirkulære savklinger tilbyder et uovertruffen valg af skæreydelse. 

Når du skal købe din nye rundsavklinger skal du være opmærksom på specielt 2 ting. Du skal finde diameteren på din rundsavklinge samt huldiameteren i savklingen. Rundsavsklingen kan i størrelse varierer fra 120 mm til 600 mm og hul diameteren er typisk 16, 20 eller 30 mm, men der kan forekommer andre hul størrelser også.
I flere af rundsavsklingerne ligger der det man kalder en reduceringsring til hullet i klingen. Det vil sige at hullet på klingen f.eks. er boret på 30 mm men så er der en lille ring med som man sætte i hullet på klingen så hullet nu kun er fx 20 mm.

Tandantallet afhænger af klingediameteren, materialet, emnets tykkelse og om rundsavsklingen skal bruges til afkortning eller længdeskæring. Ved længdeskæring af massivt træ anvendes et mindre antal tænder end ved tvær- og pladeskæring.

Axcaliber - Mestere af udskæring

Axcaliber har et fremragende udvalg af cirkulære savklinger (Rundsavklinger), båndsavklinger, fræseværktøj, spindelformningsværktøj m.m. for stort set enhver maskine, der giver fremragende service gang på gang. Axcaliber-serien er lavet til de højeste standarder ved hjælp af den fineste kvalitet af materialer.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige produkter fra Axcaliber eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre