Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Kædesave & motorsave benzin

Skal din næste motorsav være robust og pålidelig? Så bør du kigge efter en Makita motorsav. Makita er kendt for at lave værktøj af højeste kvalitet og bevæbnet med en af deres motorsave, kan du nemt tackle både have- eller skovarbejde. Kendt for deres styrke, ydeevne og pålidelighed er motorsave fra Makita perfekt til både professionelle skovhuggere og haveentusiaster.

Makita motorsave: kvalitet og kraft

Makita motorsave er ideelle til en række forskellige opgaver, lige fra at fælde træer, trimme grene, klargøre brænde og lettere havearbejde.

Det ergonomiske design og den kraftfulde motor giver dig de bedste forudsætninger for vedligeholde haven eller fælde hele skoven – nemt og effektivt.

Hvordan vælger du den bedste Makita motorsav til dine behov?

Det kan være udfordrende at vælge den rigtige motorsav, men ved at tage hensyn til forskellige faktorer, kan det gøre udvælgelsen nemmere.

Hvilke opgaver skal du bruge saven til? Er det lettere opgaver, som beskæring af grene eller små træer, kan du nøjes med en mindre, lettere model. Her vil denne model EA4300F38C med en kædehastighed på 18,3 m/sek og en sværdlængde på 38 cm være et oplagt valg.

Har du derimod planlagt at fælde større træer eller skal den bruges til professionelt arbejde, kan det være du bør overveje en større model, som model DCS6400 med en sværdlængde på 45 cm og en kædehastighed på 20 m/sek.

De mindre modeller er perfekte til lettere havearbejde og er nemme at håndtere, mens de større modeller med større motor og sværdlængde er ideelle til tungere arbejde med fældning af store træer.

 

Makita: En producent du kan stole på

Makita er en global leder inden for produktion af værktøj, kendt for sin kvalitet og pålidelighed. Med over 100 års erfaring i branchen, kan du være sikker på, at Makita motorsave er konstrueret til at vare og præstere.

Hos Dorch & Danola har vi et stort udvalg af Makita motorsave, der passer til alle behov og budgetter. Vi er dedikeret til at give dig den bedste værdi for pengene. Uanset hvilken Makita motorsav du vælger, får du et stærkt, pålideligt og holdbart værktøj.

 

Råd og vejledning hos Dorch & Danola

Har du spørgsmål, eller har du brug for vejledning omkring valg eller brug af motorsav, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en mail til [email protected]. Vi stræber efter at svare på mails så hurtigt som muligt, men du er også altid velkommen i vores butik i Odense.

Vores mission er at sikre, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor sætter vi stor pris på at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.