Kædesave & motorsave benzin

Filter

4 vare(r)

pr. side

Her på www.dorchdanola.dk har vi altid et bredt udvalg af benzin kædesave/motorsave fra Makita.

Motorsave og kædesave er jo en og samme ting, men der er stor forskel på hvad folk siger rundt omkring i landet. Motorsave er brugt nogle steder mens kædesave bruges andre steder. Det havde været nemmere hvis man som på engelsk kun havde et navn for den samme ting nemlig chainsaw som jo faktisk direkte oversat betyder kædesav og ikke motorsav.

Makita benzin kædesave/motorsave er effektfulde, lethåndterlige og er ideelle ved udtynding, savning af brænde, træpleje og fældning af træer. Makita benzin kædesav/motorsave er opbygget med en kraftig konstruktion, som tåler høje belastninger.

At vælge den rette kædesav/motorsav er svært. Der findes mange forskellige mærker og endnu flere modeller. Hvorfor skal du vælge en Makita og hvilken model? Det afhænger af hvordan du skal bruge kædesaven/motorsaven og hvor ofte.
I Makita's sortiment findes en model til enhver opgave :
fra den mindste akku kædesav over el kædesave til den stærkeste benzin kædesav/motorsav.
Vi giver gerne gode råd og hjælper med at finde den rette maskine til lige netop dit behov.

Vi har nogle af de skarpeste priser på Makita el kædesave/motorsave og en hurtig levering.

Vi reparerer Makita el kædesave/motorsave og maskiner på vores eget serviceværksted, samt salg af reservedele til Makita el motorsave/kædesave.

Du er velkommen til at kontakte os for mere Makita info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail info@dorchdanola.dk og vi vender hurtigst muligt tilbage!

Se vores store udvalg af Makita el kædesave/motorsave til gode priser herunder.

Læs mere
Læs mindre