Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Makita - Løvbæsere

Står du og skal investere i en løvblæser, er du kommet til det rette sted. Løvblæsere fra Makita er blandt markedets bedste. De har et ry for høj kvalitet, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at holde haven fri for løv og blade.

Bevæbnet med en Makita løvblæser vil både private haveejere og professionelle gartnere nemt kunne holde haver og naturarealer pæne.

 

Makita løvblæsere: Ergonomi og ydeevne i højsædet

Højkvalitets løvblæsere fra Makita er fantastiske til en bred vifte af opgaver. De er det ideelle valg til, når du skal rydde haven for faldne blade, rengøre græsplænen eller rydde stier og indkørsler for krat og blade.

Med et ergonomisk design og en kraftig motor giver løvblæsere fra Makita dig et optimalt redskab til at holde haven ren – let og effektivt.

 

Hvilken løvblæser er bedst til dine behov?

Hvordan vælger man den rette løvblæser? Det kan være en udfordrende opgave, især når markedet rummer en bred vifte af forskellige modeller. Men tager du højde for nogle forskellige parametre, kan det gøre udvælgelsesprocessen nemmere.

Skal du blot bruge en løvblæser til at gøre lettere havearbejde nemmere, såsom at blæse blade væk fra en mindre græsplæne eller en indkørsel? Så behøver du ikke investere i en af de store modeller. Her kan en let model på 18v være rigeligt. Udstyret med et langt og praktisk rør gør den fjernelsen af affald og løv nem og effektiv. Dette er en batteridrevet model, der leverer en kraftig luftstrøm.

Hvis du derimod skal håndtere større opgaver, som rydning af store parkområder, kan en større benzindrevet model være ideel. Denne model har en kraftig, men støjsvag 4-takts motor, der gør den ideel til rengøring i de store haver eller parker.

Størrelsen på løvblæseren og kraften har stor betydning for, hvor nem den er at håndtere. Så skal du blot bruge den i haven, er det værd at gå efter en mindre model. Skal du bruge den til professionelt brug i store arealer, er en stor og kraftfuld model det oplagte valg.

 

Makita: En Producent du kan Stole På

Makita er en af verdens ledende producenter af værktøj – kendt for kvalitet og pålidelighed. Med over 100 års erfaring i branchen, kan du være sikker på, at en Makita løvblæser er designet til at holde og præstere.

Hos Dorch & Danola har vi et bredt udvalg af Makita løvblæsere, der passer til alle behov og budgetter. Vi stræber efter at give dig den bedste værdi for dine penge. Uanset hvilken Makita løvblæser du vælger, får du et stærkt, pålideligt og langvarigt værktøj.

 

Råd og Vejledning hos Dorch & Danola

Har du spørgsmål, eller har du brug for vejledning omkring valg eller brug af løvblæser, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en mail til [email protected]. Vi stræber efter at svare på mails så hurtigt som muligt, men du er også altid velkommen i vores butik i Odense.

Vores mission er at sikre, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor sætter vi stor pris på at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.