Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Mosfjernere og vertikalskærere

Er du på udkig efter en vertikalskærer til at fjerne mos i haven? Så er en vertikalskærer fra Makita altid et sikkert valg. Makita er et kundedrevet firma, som altid tænker på kunden når de producerer deres produkter. Dette kan du altid mærker når du har et værktøj fra Makita i hånden, så vil det føles skræddersyet til din hånd.

Hvad er en vertikalskærer?

En vertikalskære, er en meget effektiv maskine, som kan hjælpe dig med at fjerne mos i din græsplæne. En vertikalskære er også kendt under navnet plænelufter.

En vertikalskærer, har nogle skarpe knive som peger nedad og som kan skære ned i din græsplæne. Disse knive skærer igen det øverste jordlag, og skærer derfor også græssets rødder over. På denne måde får du både fjernet moset og giver dit græs de bedste vækstmuligheder.

Hvilken vertikalskærer skal jeg vælge?

Når du skal vælge, hvilken vertikalskærer du skal købe, findes der overordnet 2 forskellige typer du kan kigge efter, nemlig en elektriske vertikalskærere og benzindrevne vertikalskærere. Herunder vil du kunne læse en kort beskrivelse af begge.

Elektriske vertikalskærere

En elektrisk vertikalskærer, er kendetegnet ved at den ligner en græsslåmaskine. En elektrisk vertikalskærer, har nemlig samme fremgangsmåde og styringsmåde som en græsslåmaskine. Den udskiller sig dog, ved at dens knive skære vertikalt ned i jorden, mens græsslåmaskinens blade skære på tværs.

Vores elektriske vertikalskærere fås med en opsamlingskurv monteret, som nemt samler alt det uønskede mos op. Udover at vores elektriske vertikalskærer er super ergonomiske og nemme at benytte, så er de også nemme at pakke sammen og opbevarer i skuret eller i garagen.

Benzindrevne vertikalskærere

En benzindrevet vertikalskærer er til meget store områder og til opgaver hvor der er ekstremt mange rødder og lignende som skal skæres over. Hos Dorch & Danola sælger vi normalt ikke disse benzindrevne vertikalskærere. Men hvis du er interesseret i at købe en, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde en.

Mosfjernere

Den sidste ting som vi kort vil beskrive, som faktisk ikke betegnes som en vertikalskære, men er i den nærmeste familie med dem, er en mosfjerner. Med en mosfjerner, kan du få en mere nænsom måde at fjerne dit mos med. En mosfjerner bruger nemlig fjedre i stedet for knive, som nænsomt hiver mosset op, i stedet for at gå i dybden.

Hos Dorch & Danola finder du heller ikke nogle mosfjernere, da de fleste personer foretrækker en vertikalskærer, men hvis du er interesseret i at købe en mosfjerner, så kontakt os, så vil vi hjælpe dig med at få fat i en.

Vi har alt til haven

Står du og mangler andre maskiner eller værktøj til at pleje din have med? så har vi hos Dorch & Danola et kæmpe udvalg, af alle slags maskiner og værktøj til skov og have.

 

Vil du gerne se dine varer inden du køber?

Hvis du gerne vil se dine varer inden du køber, så kan du på vores 1500 m2. store showroom og butik i Odense, få lov til dette.

Hent selv eller få din mosfjerner leveret

Når du køber værktøj fra Makita hos Dorch & Danola, kan du altid selv vælge, om du vil have dit værktøj leveret, eller om du selv vil komme og hente det, på vores lager i Odense. Udforsk også resten af vores store sortiment af Makita værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Makita boremaskineMakita hækkeklipper og Makita overfræser.

Kontakt os

Sidder du, efter at have læst det ovenstående, stadig med et spørgsmål, som du ikke har fået besvaret? Så er du altid velkommen til at ringe på 66 15 50 40 eller skrive en mail på [email protected]. Så vil en af vores mange eksperter, få besvaret dit spørgsmål hurtigst muligt.