Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Kap-/Geringssave og Arbejdsstationer

Kap/geringssave til perfekte snit

Kap-/geringssaven er et uundværligt stykke værktøj, der har flere funktioner. Den kapper hurtigt reglar, brædder og stolper over i perfekte lige snit og i gering. Kap-/geringssaven kan både skære i store og små emner og den kan kappe træ over i vinkelret snit. De fleste kap-/geringssave leveres med udtræk og herved giver det mulighed for at saven kan tage en stor snitbredde, som oftest kan stilles i gering op til 47 grader.

Kap/geringssavens alsidighed

Den er kendetegnet ved, at den er nem at flytte rundt med og have med ind til sin arbejdsplads. En kap-/geringssav kan oftes kombineres med en arbejdsstation eller arbejdsbord, som giver en mere komfortabel arbejdshøjde.

AEG Kap/geringssave hos Dorch & Danola

Kap-/Geringssave fra AEG fås i flere størrelser og prisklasser. Her hos Dorch & Danola har vi et godt udvalg af kapsave fra AEG til gode priser. Vi har gjort os umage for at dække alle dine behov – vi har derfor et stort udvalg af AEG kap-/geringssave og andet værktøj og andre maskiner fra AEG. Vi dækker mange prisklasser og niveauer, og vi har hurtig levering til hele landet.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.