Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
DMT Slibematerialer til dine drejeværktøjer

DMT Slibematerialer

Når man arbejder med træ, lærer man hurtigt at måle to gange for at skære en gang og at skærpe værktøjer inden skæring, høvling, drejning, udskæring og efterbehandling. Træarbejdere, udskærere og drejere sætter pris på pålideligheden, konsistensen og holdbarheden af ​​DMTs diamantsten. Da slibning med diamant er hurtigere end konventionelle sten, kan du vende tilbage til at gøre det håndværk, du elsker, hurtigere og nemmere. 

DMT Slibematerialer hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af slibematerialer til dine drejejern. DMT tilbyder sine produkter i høj kvalitet, så du altid har et godt slibeprodukt med på farten til dine drejeværktøjer, høvjern og meget andet. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd for en trædrejningsentusiast. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra DMT eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.