Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Micro Mesh sikrer en flot overflade

Micro-Mesh til det afsluttende slibearbejde

Micro-Mesh daterer helt tilbage til 1966 og blev etableret med navnet Micro-Surface Fnishing Products, Inc. Det er i dag en privatejet, mindre virksomhed, det holder til i Iowa i USA. Fra deres hovedsæde i de amerikanske stater producerer de en bred vifte af produkter til slutarbejdet på dine projekter. Deres føreste produkt var Micro-Mesh, der kom på markedet i 1966. Den blev produceret med fokus på restaurering af forskellige materialer og viste sig at være effektiv til behandlinger som at fjerne forurening, gammel lak og malilng uden at skade den oprindelige overflade. 

Faktisk laver Micro-Mesh produkter til en hel del forskellige brancher. Deres første succes-produkter solgte især til fly-branchen og militæret, der ledte efter en løsning til nedslibning, så de slap for at udskifte slidte dele. Her fandt Micro-Mesh en efterspørgsel efter kvalitets-slibeprodukter. I 70'erne fandt Micro-Mesh ud af, at der var et behov for stærke slibeprodukter indenfor kosmetik. Derfor udviklede de negleslibere, som i dag bruges på et stort antal neglesaloner. 

Micro-Mesh og træarbejde

Nu er det formentlig ikke neglefile, du er kommet for at læse om. Men det var blot for at give et eksempel på, hvor alsidige Micro-Meshs produkter er. De producerer selvfølgelig også produkter til træarbejde. Og her bliver det relevant for dig. Når du har brugt mange timer på at dreje, slibe eller skære, så fortjener dit værk at få den helt rigtige slutpolering. Deres produkter har været brugt til de fineste violiner, celloer, guitarer og meget mere. De egner sig altså yderst til forsigtigt at præge dit projekt med en flot overflade.

Med Micro-Mesh kan du opnå høje standarder, når det kommer til afpudsning. Men du kan også bruge produkterne til at restaurere dine møbler eller andre træting. Du kan blandt andet redde dine produkter fra brændemærker, ridser og mærker. Og så producerer Micro-Mesh og et stort udvalg af andre produkter, der kan sikre et flot finish. Her tænker vi blandt andet på flydende slibemidler, der kan ændre træets udseende.

Få hjælp til at vælge det rigtige produkt

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange slibeprodukter, som du finder på Dorch & Danolas hjemmeside. Og det kan være svært at blive klog på lige netop hvad for et produkt, der matcher dine krav og behov. Er du også i tvivl? Så giv os gerne et kald på 66 15 50 40 eller send en mail på [email protected]. Så hjælper vi gerne med råd og vejledning.