AEG Arbejdsradioer til arbejdspladsen eller værkstedet

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Håndværkerradioer med praktiske ekstra funktioner

Musik er vigtig for at få god trivsel i dagligdagen på en arbejdsplads. Derfor kan en radio være guld værd til at sprede glæde og få arbejdsdagen til at fungere bedre. Dagen går simpelthen lettere, hvis der lyttes til radio eller evt. andet musik dagen lang. Radioerne er robuste og kan stærkt modstå støv, diverse slag og lignende.

Arbejdsradioer fra AEG

AEG digitale on-site radioer er både kompakte og robuste. De er robuste og de står fast, men det er stadig nogle transportable og kompakte radioer. De kan kobles til en telefon, iPad, tablet, mp3 afspiller eller lignende med AUX kabel. Radioerne fra AEG er designet til at kunne modstå det hårde miljø i et værksted, en garage eller på en byggeplads, så de er resistente overfor slag og lignende hård håndtering.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre