Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Ligesliber

Ligeslibere til en lang række opgaver

En ligesliber er sagen når der skal renslibes svejsninger i indvendige vinkelsamlinger, slibes grater indvendigt i små og mellemstore rør eller slibes i et motorrum og andre steder hvor der er begrænset plads. En ligesliber er en alsidig maskine, der kører meget store omdrejninger og er velegnet til forskelligt slibearbejde. Ligesliberen bliver oftest anvendt til metalarbejde og er et lille redskab, der kan håndtere en række forskellige slibeopgaver hurtigt og nemt. 

AEG Ligeslibere hos Dorch & Danola

Ligeslibere fra AEG er nogle slibere med høj hastighed og effekt. De er solide værktøjer der ville være en velkommen tilføjelse til stort set alle værksteder eller byggepladser. En ligesliber fra AEG kan tjene dig godt i mange år takket være den høje kvalitet i materialet og det gode design. Var det ikke lige afstandsmålere, du var på udkig efter, så tilbyder vi også et stort udvalg af andre maskiner fra AEG. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.