Metaldrejebænke fra JET Tools

8 vare(r)

pr. side

Her finder du metaldrejebænke fra JET. Metaldrejebænkene fra JET ligger i toppen inden for drejning af metal. JET har virkelig skabt et navn for sig selv inden for drejning af metal igennem årene, og det er selvfølgelig fordi JETs drejebænke er i topkvalitet og er meget pålidelige. Hvis du skal dreje metal, så har JET hvad du skal bruge – med industri-drejebænke fra 22,8 x 50,8 cm og helt op til 66 x 304,8 cm finder du helt sikkert en drejebænk der dækker dine behov og passer perfekt ind i dit værksted. Hvis du skal arbejde med højere præcision, har JET også hvad du skal bruge – JETs ZX-serie af drejebænke er designet til at kunne være endnu mere præcise, og er ideelle til meget detaljeret, snørklet og kompliceret arbejde. Til sidst har JET fuld CNC-kapabilitet med Anilam 4200T kontrol.

JET har for eksempel belt-drive drejebænke med indelukket gearkasse og spiralskårne gear, hvilket resulterer i lyddæmpede maskiner der arbejder nemt og stille. Afskærmning i fuld længde giver maksimal beskyttelse, og hurtig-skift gearkassen gør det muligt at skifte gear nemt og hurtigt. Hver JET drejebænk kommer proppet med features.

Du finder også JETs drejebænke med gearede hoveder, også designet med en indelukket gearkasse der giver en jævn og stille brugsoplevelse.

Lige meget hvad du mangler, er JETs drejebænke præcisions-fabrikeret til at møde dine behov. JETs omfangsrige udvalg af drejebænke tillader dig at vælge lige den metaldrejebænk du mangler til dit værksted.

Læs mere
Læs mindre