Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Makita - Støvsuger

Leder du efter en støvsuger til din næste arbejdsopgave? Med en støvsuger fra Makita, går du aldrig galt i byen. En Makita støvsuger er kendt for at være kraftfuld og effektiv til diverse opgaver i værkstedet. 

Hos Dorch & Danola har vi et bredt udvalg af støvsugere, der kan bruges til alt fra den lette rengøring i værkstedet til den tunge rengøring på byggepladsen. Vi har et bredt sortiment af Makita støvsugere i forskellige klassifikationer, som derfor både henvender sig til privat og professionelt brug. 

Grundig støvsugning bliver ikke nemmere, når du har en af Makitas kraftige og effektive støvsugere. De kan tåle det fine puds, klare de grove opgaver og endda suge vand op fra gulvet. Flere af Makitas værkstedsstøvsugere har desuden en adapter, der gør det muligt at tilslutte Makita værktøj til udførelse af diverse opgaver.

Find den rette Makita støvsuger til dine behov

I vores sortiment fra Makita finder du store og kraftfulde støvsugere, der nemt suger savsmuld, murstøv og andet skidt. 

Der er mange fordele ved at erhverve sig en industristøvsuger. Modellerne fra Makita kan uden besvær fjerne støv og skidt fra arbejdsopgaver, som en almindelig støvsuger vil have svært ved at klare og tåle på længere sigt. 

Vælger du en professionel Makita vådstøvsuger, kan du også fjerne vand og andre væsker med støvsugeren.

  • Makita støvsuger 18V er en akku støvsuger som både er mobil og praktisk. Støvsuger modellen kan også let omdannes til en blæser og er derfor ideel på en byggeplads hvor der ikke er ekstern strømforsyning.Støvsugeren har en perfekt sugeevne og med trinløs regulering af sugeevne i 2 indstillinger. Med overbelastningsbeskyttelse. 

  • Makita støvsuger KL. M er en kraftfuld støvsuger med konstant høj sugeevne, men som er støjsvag takket være dens lydløse dæmper og forfilter. Denne model vælges oftest af professionelle, da sugeevnen kan justeres trinløst og både er lavet til våd- og tørsygning.

  • Makita robotstøvsuger 2x18V er en støvsugermodel fra Makita til erhvervs- og industrimiljøer. Modellen er handy og lydsvag og beregnet til rengøring på større kontorer, lager, haller og lignende. Robotstøvsugeren fra Makita kan rengøre et areal på 300 m² pr. 120 min (3,0 Ah), med en dækningsgrad på 80 % og en stor støvbeholder med en kapacitet på 2,5 L. 

Råd og vejledning hos Dorch & Danola 

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af støvsuger eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.