Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Rundsavsklinger i forskellige størrelser

Rundsavklinger i forskellige størrelser

Når du skal købe din nye rundsavklinger skal du være opmærksom på specielt 2 ting. Du skal finde diameteren på din rundsavklinge samt huldiameteren i savklingen. Rundsavsklingen kan i størrelse varierer fra 120 mm til 600 mm og hul diameteren er typisk 16, 20 eller 30 mm, men der kan forekommer andre hul størrelser også.
I flere af rundsavsklingerne ligger der det man kalder en reduceringsring til hullet i klingen. Det vil sige at hullet på klingen f.eks. er boret på 30 mm men så er der en lille ring med som man sætte i hullet på klingen så hullet nu kun er fx 20 mm.

Tandantallet afhænger af klingediameteren, materialet, emnets tykkelse og om rundsavsklingen skal bruges til afkortning eller længdeskæring. Ved længdeskæring af massivt træ anvendes et mindre antal tænder end ved tvær- og pladeskæring.

AEG Rundsavklinger hos Dorch & Danola 

Rundsavsklingerne fra AEG er her på siden er i topkvalitet og med hurtig levering til hele Danmark. Det brede udvalg garanterer dig, at du kan finde en klinge, der dækker dine behov. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.