Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Murrillefræsere fra Milwaukee

Murrillefræser - Fræseværktøjet til skjuling af rør og ledninger

En murrillefræser er et stykke værktøj man anvender, når man skal have fræset et emne ind i væggen. Det kan være et vandrør eller et kabel, du ønsker skal skjules. Murrillefræseren er ideel til udfræsning af riller i indervægge af bløde materialer. 

Murrillefræsere fra Milwaukee

Hos Dorch & Danola forhandler vi Milwaukee maskiner, der leverer i kvalitetsprodukter. Vi forhandler Milwaukee Murrillefræser, så du altid er klar til at skjule dine ledninger ig rør under renovering. Var det ikke lige en murrillefræser, du var på udkig efter, så tilbyder vi desuden en masse andet fræseværktøj fra Milwaukee. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af murrillefræsere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee plæneklipper og Milwaukee sømpistol.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.