Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Diamantboremaskiner, Milwaukee

Diamantboremaskiner fra Milwaukee fås i mange størrelser og udgaver. Diamantborene er alle nogle meget kraftfulde værktøjer der kan klare selv de hårdeste boreopgaver. Du er dækket ind lige meget om du vil arbejde håndholdt eller med stel. 

En af disse kraftfulde bor er DD 3-152 3-gears diamant boremaskinen. Denne maskine er udstyret med en super kraftig 1900 W motor, og har et optimalt hastighedsinterval der passer til både store og små diamantbor. Den har også trinløs hastighedskontrol for øget præcision og optimal arbejdsgang, og så har den blød opstart for optimal sikkerhed. Du får ekstra motorbeskyttelse på dit værktøj takket være den smarte LED-temperaturindikator. Med sikkerhedskobling, og en nem, hurtig og sikker motormontering der giver minimale vibrationer. Baggrebet er L-formet, så både vægtfordelingen og din komfort under arbejde er helt i top. Derudover har værktøjet en smart 3-trins gearkasse.

Diamantbor fra Milwaukee kan du også finde her på siden, under kategorien tilbehør. Hvis der er noget du ikke kan finde eller hvis du har nogle spørgsmål om priser, levering, forsendelse, tilbehør eller andet, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail [email protected].

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee skruemaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee slagnøgle.