Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
28V - M28, Milwaukee

28 V maskiner

28V serien fra Milwaukee er en solid serie af heavy duty værktøj til de mest krævende opgaver. M28™ 28 volt værktøjet fra Milwaukee leverer op mod den samme kraft og styrke som værktøj med ledning, bare i en ekstremt mobil og fleksibel form. Disse værktøjer kan dække alle slags opgaver, og deres praktiske fleksibilitet gør dem nemme at håndtere og nemme at arbejde med. Den kraft disse 28v værktøjer tilbyder, betyder at du kan arbejde på stort set alle mulige arbejdspladser. For eksempel kan du, på store byggepladser uden strøm, bruge denne heavy-duty serie fra Milwaukee som perfekt stand-in for det ledningsstyrede værktøj. Du slipper for besvær med ledninger, og kan dermed bevæge dig frit på arbejdspladsen og arbejde med maks effektivitet. 

28 V maskiner fra Milwaukee

Alt M28™ akku-værktøjet passer med de kraftige M28™ 28v akkuer fra Milwaukee. Du finder et kæmpe udvalg af både Milwaukke 28v værktøj og Milwaukees 28v batterier her på siden. Nedenfor kan du se hele udvalget. M28™ er uden sammenligning en af de stærkeste serier af akku-værktøj i branchen. Derfor er den perfekt til den professionelle håndværker der sætter en høj standard til sit arbejde og sit værktøj.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af 28v maskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.