Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Gipsskruemaskiner til montering af gipsplader

Gipsskruemaskiner og skrueautomater 

Skal du sætte gipsplader op på loft og vægge? Så har du brug dette stykke værktøj. Med en gipsskruemaskine sparer du tid og du sikrer at skruen kommer igennem kartonoverfladen som gipspladen er belagt med, hvilket er afgørende for at gipspladen kan holde. Gipsskruemaskinen slipper således maskinens bit helt automastisk, når den har fat i kartonoverfladen på gipspladen. 

Gipsskruemaskiner fra AEG hos Dorch & Danola

Gipsskruemaskiner fra AEG er nogle meget effektive maskiner, der kan tjene dig godt og længe. Du finder mange slags skruemaskiner til gipsvægge her på siden. Var det ikke lige gipsskruemaskiner, du var på udkig efter, så tilbyder vi også et stort udvalg af andre maskiner fra AEG. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.