Axcaliber Båndsavklinger M42 "stay sharp"

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Båndsavklinger M42

Båndsavsklinger består af koldvalsede, hærdede, anløbne og slebne stålbånd i forskellig tykkelse og bredde, hvori der er udstandset tænder af forskellig form afhængig af det skærearbejde, klingen skal anvendes til. Klingens tykkelse er afhængig af og skal være i overensstemmelse med båndsavshjulets diameter. Er klingen for tyk og dermed vanskeligere at bøje, vil det medføre, at de bøjningspåvirkninger, den fortsat udsættes for ved rotationen, resulterer i sprængning af klingen. Her på siden finder du båndsavlinger M42, der holder skæret skarpere i længere tid. 

Axcaliber - Mestere af udskæring

Axcaliber har et fremragende udvalg af cirkulære savklinger (Rundsavklinger), båndsavklinger, fræseværktøj, spindelformningsværktøj m.m. for stort set enhver maskine, der giver fremragende service gang på gang. Axcaliber-serien er lavet til de højeste standarder ved hjælp af den fineste kvalitet af materialer.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige produkter fra Axcaliber eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre